Blog

Projekti Kundër-Helmimit në Ballkan – BAPP

Duke u shtrirë në pesë shtete të Ballkanit (Shqipëri, Bosnie Hercegovina, Kroaci, Greqi dhe Maqedoni (FYR), ky projekt ka për qëllim angazhimin e qeverive përkatëse, grupimeve në mbrotje të kafshëve të egra, shoqatave të gjahtarëve, fermerët dhe shkencëtarët në një projekt ambicioz për të trajtuar kërcënimin e vetëm më serioz për shkabat: helmimin e paligjshëm.

Read full post