Blog

𝗘𝘅𝗽𝗹𝗼𝗿𝗶𝗻𝗴 𝗣𝗲𝗹𝗶𝗰𝗮𝗻 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝘄𝗶𝘁𝗵 𝗗𝗿. 𝗚𝗶𝗼𝗿𝗴𝗼𝘀 𝗖𝗮𝘁𝘀𝗮𝗱𝗼𝗿𝗮𝗸𝗶𝘀

𝗖𝗼𝗻𝘀𝗲𝗿𝘃𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻 𝗗𝗲𝗳𝗶𝗻𝗲𝗱 is a podcast dedicated to exploring the different aspects of wildlife conservation through a series of interviews with guests, from a variety of backgrounds, that actively work and …

Read full post

NJOFTIM PËR SHTYP: Organizatat mjedisore dhe ligjore fitojnë betejën e parë në gjykatë, atë të legjitimimit për të kundërshtuar gjyqësisht Vendimet e Këshillit të Ministrave që zvogëluan sipërfaqe me vlerë nga Zonat e Mbrojtura, pasuri kombëtare.

[Tiranë, Data 20/09/2023] – Një hap i drejtë për mbrojtjen e mjedisit dhe trashëgimisë sonë të burimeve natyrore, Gjykata Administrative e Apelit ka pranuar të legjitimojë 11 organizata të shoqërisë …

Read full post
1 2 3 5