Faleminderit Artan Rama per shkrimin dhe pasqyrimin e plote te farses keshellimore! Mabetex duhet te kuptoje se nuk ka fituar asgje me ate seance!
Perkundrazi!
I deshmoi gjithe botes se eshte njesoj si cdo perfitues tjeter i paskrupullt mbi ate pasuri qe shqiptaret e kane ruajtur e mbrojtur per qindra vite. Na provoi se qellimi i vetem eshte uzurpimi dhe mashtrimi!
STOP GOLEMIZIMIT TE PARKUT KOMBETAR DIVJAKE-KARAVASTA!!!

http://www.exit.al/2017/04/29/te-vertetat-e-nje-degjese-publike-te-rreme-2/

Share This